Gestoria Mongay

Empresa · Evolució

Evolució

Des de 1959 hem evolucionat des dels serveis de gestoria més tradicionals cap als serveis jurídics i econòmics més especialitzats. Des dels nostres inicis varem participar activament en la reforma fiscal espanyola dels anys 70, embrió de l’actual sistema fiscal, que ja va apuntar que la fiscalitat seria, amb el temps, una eina fonamental de gestió empresarial.

                                                            

Implicats en la revolució de les noves tecnologies, varem implantar a principis dels anys 70 una de les primeres xarxes informàtiques de la zona amb un sistema no compatible amb IBM, amb el que varem crear un programa informàtic pioner de gestió de l’impost sobre la renda. L’automatització dels processos de càlcul matemàtic ens permeteren alliberar recursos que varem destinar a l’assessorament, cosa que va implicar un canvi de concepció de la gestió tributària i ens va permetre aportar un valor afegit a aquest servei.

 

Des de llavors, hem anat creixent en aquesta línia. Incorporant coneixement i formació al nostre equip, amb la mateixa filosofia de servei, fomentant l’assessorament permanent i la consultoria preventiva.

 

Ens hem especialitzat en l’estudi d’economies d’opció i en càlculs de costos laborals i tributaris, buscant com a valor la coordinació dels serveis de gestió amb el domini de les eines que ofereixen el dret civil, el dret mercantil, el dret laboral i el dret fiscal.

 

Així, la nostra evolució i l’orientació a client ens ha portat a disposar d'un model propi basat en la integració dels serveis jurídics i de gestió. Articulem els nostres serveis amb perspectiva jurídica des de l'inici del tràmit, evitant així errors de plantejament i garantint el desenvolupament òptim de la nostra gestió.

 

Gestionem amb agilitat, accessibilitat, optimització i vocació de servei, característiques que actualment constiueixen els nostres factors diferencials més destacats.Pic

Experiència

Més de 50 anys evolucionant des dels serveis de gestoria tradicionals cap als serveis més especialitzats de consultoria legal i jurídica.

Pic

Professionalitat

Advocats i professionals col·legiats especialitzats en l’assessorament d’empreses i particulars.

Pic

Diferenciació

Coordinació dels serveis de gestió d’empresa amb els criteris jurídics i econòmics més especialitzats.

Pic

Assessorament

Esforç i creativitat en garantir el vostre assessorament permanent.

Pic

Flexibilitat

Agilitat i adaptació a les necessitats dels nostres clients.


Gestoria Mongay
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d'aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome