Gestoria Mongay

Notícies · Newsletter
01/09/2015

Modificació base de cotització autònoms

El proper 30 d' octubre finalitza el termini per modificar la base de cotització dels treballadors inscrits en el Règim Especial de la Seguretat Social dels Treballadors Autònoms, amb efectes del dia 1 de gener de 2016. La variació de base, dins dels límits legalment establerts, permet incrementar-la o reduïr-la, a fi de modificar el càlcul de futures prestacions per invalidesa, incapacitat temporal i jubilació. Per la seva rellevància, adjuntem un resum executiu del tema, fent especial referència a la repercussió de la modificació en la prestació de jubilació.

 

És absolutament aconsellable que els treballadors de més de 40 anys inclosos en aquest règim especial tinguin la informació i assessorament suficient a fi de valorar adequadament si la base de cotització és suficient i adequada a les seves expectatives de jubilació, a fi d'evitar els inconvenients que es pugin produir en el futur derivats d'una cotització inadequada. En tot cas, és aconsellable realitzar aquesta valoració abans dels 47 anys d'edat, atès que, a partir d'aquesta edat, poden existir condicionants a la base de cotització que poden evitar-se amb una actuació preventiva.

 

En qualsevol cas, la valoració d'aquesta qüestió requereix la realització d'un càlcul de la vostra prestació de jubilació a la vista dels antecedents -edats, períodes cottizats, règims de cotització, bases de aplicables, etc.- del cas concret. Las actuacions poden concretar-se en mesures puntuals a curt termini -modificació de quotes, temporal o amb vocació de permanència-, o en l'elaboració de un pla de cotització a llarg termini que li permeti assolir els seus objectius pel què fa a prestacions del sistema de la Seguretat Social.

 

Estem a la vostra disposició per qualsevol consulta o aclariment.

Tornar al llistat
Modificació base de cotització autònoms
Enviar a un amic


Pic

Experiència

Més de 50 anys evolucionant des dels serveis de gestoria tradicionals cap als serveis més especialitzats de consultoria legal i jurídica.

Pic

Professionalitat

Advocats i professionals col·legiats especialitzats en l’assessorament d’empreses i particulars.

Pic

Diferenciació

Coordinació dels serveis de gestió d’empresa amb els criteris jurídics i econòmics més especialitzats.

Pic

Assessorament

Esforç i creativitat en garantir el vostre assessorament permanent.

Pic

Flexibilitat

Agilitat i adaptació a les necessitats dels nostres clients.


Gestoria Mongay
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d'aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome