Gestoria Mongay

Notícies · Newsletter
24/04/2014

Nou sistema cret@

La Tresoreria General de la Seguretat Social està desenvolupant en els darrers anys un nou sistema de liquidació directa de cotitzacions a la Seguretat Social que vol superar l'actual sistema de model d'autoliquidació per passar a un model de facturació. El nou sistema es coneix amb l'acrònim CRET@.

 

En aquest sistema, el càlcul de les cotitzacions es realitzarà per a cada treballador segons la informació disponible a les bases de dades de la Tresoreria de la Seguretat Social i la que es pugui obtenir d'altres organismes oficials (l'INSS, Mutues, SOC). Es requerirà a les empreses que comuniquin les dades noves o variacions respecte del model anterior (ampliacions de jornada, baixes, altes, etc.).

 

L'èxit d'aquest sistema de liquidació directa dependrà, per tant, de que les dades utilitzades per a la facturació siguin correctes i les variacions de dades dels treballadors siguin comunicades en termini.

 

Actualment, el projecte es troba en una fase "beta" d'aplicació pilot a un nombre inicialment reduït d'empreses, que es va ampliant progressivament. La previsió de la Tresoreria General de la Seguretat Social és que el sistema Cret@ entri en vigor en el mes de juliol de 2014 i es vagi implantant progressivament fins al desembre de 2015.

 

Atesa la trascendència del canvi, des del Departament Laboral de Gestoria Mongay estem fent el seguiment del nou sistema i incorporant els mitjans i la formació necessària a fi que puguem adaptar el nou sistema de forma òptima i sense incidències a la seva empresa.

 

Tornar al llistat
Enviar a un amic


Pic

Experiència

Més de 50 anys evolucionant des dels serveis de gestoria tradicionals cap als serveis més especialitzats de consultoria legal i jurídica.

Pic

Professionalitat

Advocats i professionals col·legiats especialitzats en l’assessorament d’empreses i particulars.

Pic

Diferenciació

Coordinació dels serveis de gestió d’empresa amb els criteris jurídics i econòmics més especialitzats.

Pic

Assessorament

Esforç i creativitat en garantir el vostre assessorament permanent.

Pic

Flexibilitat

Agilitat i adaptació a les necessitats dels nostres clients.


Gestoria Mongay
 


Avís important

El seu navegador està obsolet, moltes funcionalitats de la web no es veuran correctament.
Li recomanem que actualitzi el navegador o que instal·li un d'aquests dos:
   -Mozilla Firefox
   -Google Chrome